Websites en hosting

Een website laten maken doe je niet zomaar effe uit de losse pols. Lukraak. Zonder na te denken. Geen idee waar je moet beginnen? Geen paniek! Want wij denken met je mee tijdens het hele proces. We helpen met het ontwerpen én bouwen van jouw gebruiksvriendelijke website.

Werkwijze

Allereerst beginnen we met functioneel ontwerp: een kaal prototype van je site. Zo zie je precies welke pagina’s, knoppen en invoervelden er zijn. En waar. Is dat akkoord? Dan geven we er vorm aan met het grafisch ontwerp. Het technische gedeelte? Daar gaan we je niet mee lastig vallen. We controleren vervolgens of alles werkt in de testfase. Ja? Dan is de site klaar om te vullen met content. Doe jij dit of laat je dit aan ons over? You decide.

Hosting

We regelen de hosting en de domeinnaam. Hiermee maak je een professionele indruk. Of het nu voor je bedrijf is of voor een persoonlijk project, met je eigen website zet je de eerste stap naar het aantrekken van meer bezoekers. Je website is altijd en overal online. Omdat onze servers allemaal identiek zijn, en dus onderling uitwisselbaar. Ze nemen makkelijk alle taken van elkaar over mocht er onverhoopt een server onderhoud nodig hebben of crashen. De snelheid van je website heeft een directe invloed op je conversie. Waarom? Bezoekers haken niet af en Google positioneert je hoger.

Wil je niet teveel betalen voor maatwerk? We leveren ook goede websites op in een WordPress thema. Voordeel is dat je deze zelf kunt beheren en updaten.

  • Share:
Website in WordPress? BEL 071 5135750
Our Work

Portfolio

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work