Of we vinden een weg, of we maken er één

The A-team

Shut up, fool

Als je bent opgegroeid in de jaren 80, weet je nog wel wie Hannibal, Murdock, B. A. Baracus en Faceman zijn. Dat dus, maar dan voor alles op het gebied van ontwerp, marketing en websites.

We nemen jouw doelstelling en formeren het team van professionals dat daar het beste bij past. We bedenken én voeren uit. Het enige wat jij hoeft te doen, is na afloop een sigaar opsteken en zeggen: I love it when a plan comes together.

mikeee

Mike Freeke

Art Director

Sommige kinderen lijken te zijn vergroeid met hun voetbal anderen zie je altijd met hun neus in een boek. Ik had kleurpotloden, schetsboeken en langspeelplaten. Tekenen. Bedenken. Vormgeven. Online of print. Je kon me er ieder moment voor wakker maken. Nu nog.

Ik geloof in korte lijnen. En ik ga jou niet opdringen hoe jij je communicatie moet doen. We kijken samen wat werkt.

nienkee

Nienke Zaalberg

Designer

Nienke is creatief, een tikkeltje eigenwijs en vooral heel erg enthousiast. Als ’s ochtends de wekker gaat, kriebelen haar handen al om mooie dingen te maken. De muziek gaat aan, een bakkie koffie erbij en zo begint haar dag.

Van ontwerpen krijg ze energie. Of dat nou een illustratie, logo of advertentie is. Online of offline. Op de computer of op papier. Ze doe het allemaal.

jimm

Jim van Iperen

Marketeer

Jim zijn missie is om klanten te helpen het maximale uit online te halen. Hij is een marketing expert en haalt zijn kick uit het opzetten en beheren van internet reclamecampagnes en online activiteiten die waarde toevoegen voor de klant.

Denk aan diensten zoals adverteren bij Google, Facebook Advertising, zoekmachine optimalisatie en het maken van websites.

remyy

Remy van der Meer

Concept / Copy

Voor copy en concept laten we geregeld Remy van Sobriquet Copywriters & Vertalers invliegen van het Rapenburg in Leiden. Remy houdt van commerciële copy. If it doesn’t sell, it isn’t creative, zegt hij altijd.

Sinds Remy tijdens een briefing zijn liefste schoonmoeder verkocht, mag hij niet meer met klanten praten. (Dat is wel zo rustig. Hij praat nogal veel.)

Reviews

Soms zeggen woorden iets meer dan beelden

Bob van der List

Onze ervaring met Studio Freeke is top!

“Onze huisstijl en logo is hier na alle tevredenheid ontwikkeld en ook al het bijbehorende drukwerk is snel geregeld. Door een fout van de drukker waren de visitekaartjes niet netjes gesneden wat snel en keurig is opgelost.

Daarnaast zijn ze zeer proactief en helpen ons met verder invulling te geven aan onze ambities.“

Buro SEB

Carine van Baars

Fijne samenwerking, snel schakelen.

“Wij zijn met Studio Freeke een ontwerpproces ingegaan voor onze banquetmap; een project waarbij telkens vele correcties van onze kant moesten worden doorgevoerd.

Het snel kunnen schakelen en de flexibele opstelling van de studio maakte dit toch tot een vlot proces met een zeer gewaardeerd eindproduct.”

Holiday Inn Leiden

Patrick de Winter

Alles draait om vertrouwen en creatieve vrijheid.

“Wij, TGLS!, hebben een superfijne samenwerking met StudioFreeke en zetten deze samenwerking graag voort zoals die gaat.
Het luisteren en sparren met elkaar zorgt voor een chemie die ons telkens perplex doen staan. Wat wij in woord benoemen wordt in een schitterend beeld weergegeven.

Alles draait om vertrouwen en creatieve vrijheid en dan ben je bij StudioFreeke op het juiste adres.”

TGLS

Vragen?

071 5135750

Praatje maken?

Middelstegracht 89a
Leiden

Open

09:00 – 17:30 uur

Mailtje sturen?

info@studiofreeke.nl