Een creatieve studio, zonder poespas

StudioFreeke

Onze studio bevindt zich op de eerste verdieping van een industrieel monument in het historische centrum van Leiden: de voormalige conservenfabriek Tieleman & Dros.

We hebben geen dure overhead of gouden kranen aan de muur, wel een prima bak koffie. Of we pakken samen een bakkie illy bij CafΓ© van Engelen. Daar hebben ze trouwens ook een hele mooie menukaart ;).

We houden van surfen, snowboarden, graffiti, lezen, boksen of zijn een heel weekend te vinden op een gitaarbeurs. Korte lijnen en een juiste focus zorgen ervoor dat we geen urenfabriek zijn. Al werken we wel in een kekke fabriek.

We lopen op sneakers en vergeten ons soms te scheren. Liever gaan we kijken bij een drukkerij of lezen we ’s avonds een goed boek over marketing.

We kijken naar de laatste webtrends of laten ons bijpraten door een collega op zijn vakgebied. Zo zijn we allemaal op de hoogte en kunnen we snel schakelen. Neem hier contact met ons op.

Samenwerken?

We geloven in korte lijnen en kennis delen. En zoeken leuke opdrachtgevers die met ons gebaande paden willen verlaten.

Kom je naar ons toe? Of heb je geen tijd om overdag af te spreken? Spreken we in het weekend af of ’s avonds, wat jij wilt. Bel 071 5135750.

Tarieven 2017

Opmaak en ontwerp 60 euro per uur.
Marketing, tekst en copy 75 euro per uur.

Btw

Onze tarieven zijn exclusief 21% btw.

Vast bedrag

Eventueel spreken we een vast bedrag af voor een project. Dit geeft jou de zekerheid dat alles gedaan wordt voor die prijs.

Drukwerk

We leveren scherpe prijzen voor drukwerk en premiums.

Opdrachtgevers waar we met plezier mee samenwerken: