StudioFreeke

Onze studio bevindt zich op de eerste verdieping van een industrieel monument in het historische centrum van Leiden: de voormalige conservenfabriek Tieleman & Dros. We houden van snowboarden, lezen, boksen of zijn een heel weekend te vinden op een gitaarbeurs.

Korte lijnen en een juiste focus zorgen ervoor dat we geen urenfabriek zijn. Al werken we wel in een kekke fabriek. We kijken naar de laatste webtrends of laten ons bijpraten door een collega op zijn vakgebied. Zo zijn we allemaal op de hoogte en kunnen we snel schakelen.

Wie zijn wij

Als je bent opgegroeid in de jaren 80, weet je nog wel wie Hannibal, Murdock, B. A. Baracus en Faceman zijn.
Dat dus, maar dan voor alles op het gebied van ontwerp, marketing en websites.

We nemen jouw doelstelling en formeren het team van professionals dat daar het beste bij past. We bedenken én voeren uit.
Het enige wat jij hoeft te doen, is na afloop een sigaar opsteken en zeggen: I love it when a plan comes together.

mikeee

Mike Freeke

Art Director

Sommige kinderen lijken te zijn vergroeid met hun voetbal anderen zie je altijd met hun neus in een boek. Ik had kleurpotloden, schetsboeken en langspeelplaten. Tekenen. Bedenken. Vormgeven. Online of print. Je kon me er ieder moment voor wakker maken. Nu nog.

Ik geloof in korte lijnen. En ik ga jou niet opdringen hoe jij je communicatie moet doen. We kijken samen wat werkt.

jimm

Jim van Iperen

Marketeer

Jim zijn missie is om klanten te helpen het maximale uit online te halen. Hij is een marketing expert en haalt zijn kick uit het opzetten en beheren van internet reclamecampagnes en online activiteiten die waarde toevoegen voor de klant.

Denk aan diensten zoals adverteren bij Google, Facebook Advertising, zoekmachine optimalisatie en het maken van websites.

remyy

Remy van der Meer

Concept / Copy

Voor copy en concept laten we geregeld Remy van Sobriquet Copywriters & Vertalers invliegen van het Rapenburg in Leiden. Remy houdt van commerciële copy. If it doesn’t sell, it isn’t creative, zegt hij altijd.

Sinds Remy tijdens een briefing zijn liefste schoonmoeder verkocht, mag hij niet meer met klanten praten. (Dat is wel zo rustig. Hij praat nogal veel.)

Samenwerken?

We geloven in korte lijnen en kennis delen.
En zoeken leuke opdrachtgevers
die met ons gebaande paden willen verlaten.

Kom je naar ons toe?
Of rijden we naar jou toe?
Bel 071 5135750.

Klantbeoordelingen

Bob van der List

Onze ervaring met Studio Freeke is top!

“Onze huisstijl en logo is hier na alle tevredenheid ontwikkeld en ook al het bijbehorende drukwerk is snel geregeld. Door een fout van de drukker waren de visitekaartjes niet netjes gesneden wat snel en keurig is opgelost.

Daarnaast zijn ze zeer proactief en helpen ons met verder invulling te geven aan onze ambities.“

Buro SEB

Carine van Baars

Fijne samenwerking, snel schakelen.

“Wij zijn met Studio Freeke een ontwerpproces ingegaan voor onze banquetmap; een project waarbij telkens vele correcties van onze kant moesten worden doorgevoerd.

Het snel kunnen schakelen en de flexibele opstelling van de studio maakte dit toch tot een vlot proces met een zeer gewaardeerd eindproduct.”

Holiday Inn Leiden

Patrick de Winter

Alles draait om vertrouwen en creatieve vrijheid.

“Wij, TGLS!, hebben een superfijne samenwerking met StudioFreeke en zetten deze samenwerking graag voort zoals die gaat.
Het luisteren en sparren met elkaar zorgt voor een chemie die ons telkens perplex doen staan. Wat wij in woord benoemen wordt in een schitterend beeld weergegeven.

Alles draait om vertrouwen en creatieve vrijheid en dan ben je bij StudioFreeke op het juiste adres.”

TGLS

Vragen?

071 5135750

Praatje maken?

Middelstegracht 89a
Leiden

Open

09:00 – 17:30 uur

Mailtje sturen?

info@studiofreeke.nl