Social media

Social media is dé manier om rechtstreeks in contact te komen met je doelgroep. Wij kennen Facebook en Instagram als geen ander en zorgen ervoor dat jij het maximale uit je advertentiebudget haalt. Niet alleen vertalen wij jouw huisstijl door naar diverse sociale media kanalen, ook bedenken wij de vetste campagnes. Die vallen zeker te weten op bij jouw doelgroep.

En dan?

Wij bedenken unieke content die het verhaal van jouw bedrijf op een effectieve manier vertellen. Producten en diensten op een subtiele manier promoten. Voor ieder gewenst kanaal. Voor iedere doelgroep. Op ieder gewenst moment. Content die zorgt voor meer interactie en merkbeleving. Via Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, etc.

Werkwijze

Meer volgers. Een groter bereik. Dat willen we allemaal wel. Maar hoe bereik je dit? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen en doelen. Daarna bedenken, ontwerpen en publiceren we unieke social media posts in jouw huisstijl. En tone of voice. Don’t be afraid to experiment with your marketing.

  • Share:
op zoek naar interactie en meer volgers? BEL 071 5135750
Our Work

Portfolio

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work