Regionaal Woningontruiming is in Nederland marktleider op het gebied van woningontruimingen. Wat hen uniek maakt is dat ze ervoor zorgen dat mogelijke waardevolle items niet naar de Kringloopwinkel worden gebracht maar dat deze op een veiling worden aangeboden. Op deze manier levert het ontruimen van een vaak nog iets extra’s op voor de nabestaanden.

 

‘We willen ons partnernetwerk met meer notariskantoren uitbreiden. Daarom willen jullie een broche laten ontwikkelen die deze doelgroep aanspreekt, informeert en activeert om met ons een samenwerking aan te gaan.’ ‘Woningontruiming Regionaal werkt goed samen met verschillende notarissen die voor het afwikkelen van een nalatenschap onze hulp inschakelen. We zijn voor hun echt een verlengstuk van de organisatie en treden op als operationele partner. De feedback die we krijgen:

Leveren de woning verkoopklaar op
Gaan respectvol om met de boedel
Gehele boedel nauwkeurig gedocumenteerd
Keer op keer weten we de waarde van de nalatenschap te verhogen

We zijn geen woningontruimers. De kennis van de branche en de doelgroep zit echt bij Woningonruiming Regionaal. Om die know-how uit de organisatie te halen en tot ons te nemen hebben we eerst een creatieve brainstormsessie gehouden. Hierbij hebben we ons gefocust op het in kaart brengen en vastleggen van een buyer-persona. Daarnaast hebben we de sterke kanten van woningontruiming Regionaal doorvertaald naar voordelen voor deze specifieke doelgroep. Aan de hand van de inzichten die uit deze brainstormsessie zijn voortgevloeid hebben we een brochure ontwikkeld.

Wij zijn voor de executeur het operationele verlengstuk voor ht afwikkelen van de nalatenschap