“Kunnen jullie onze banquet map opnieuw vormgeven?”. Natuurlijk kunnen wij dat! De oude banquet map was sterk verouderd. Deze hebben wij daarom in een modern jasje gegoten.

Holiday Inn Leiden is een fantastisch hotel waar je kan overnachten, vergaderen, dineren, lunchen, ontspannen en kan zwemmen. Kortom een aanrader als je een vakantie wilt vieren in de omgeving Leiden.

Maar hoe maak je zo’n banquet map? We vonden dat een goede vraag. Eerst hebben we van alle oude uitingen een overzicht gemaakt dmv een huisstijlhandboek. Dit zorgt voor éénheid in lettertypes, kleur en fotogebruik.

Daarna hebben we 2 leaflets ontworpen om zo een goede indruk te krijgen. Na akkoord op de 2 leaflets hebben we alle andere ontworpen. Daarnaast hebben wij ook een Engelse versie ontworpen.

Gelegen in het hart van het hotel treft u ons Garden restaurant waar u 7 dagen per week terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, een veelzijdige lunch en een gevarieerd diner. Maak een keuze van onze kaart of geniet van een (internationaal) buffet.