Online marketing

Aanwezigheid in de vorm van een website op het internet is essentieel. Landingspagina’s, content, sociale media en SEO vormen de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Wij vertalen de visuele identiteit van jouw bedrijf door naar een gebruiksvriendelijke website, advertenties en de vetste campagnes. Fullservice marketing ondersteuning.

Vindbaarheid

Bovenaan in Google. Dat willen we allemaal wel. Want hoe beter jouw website te vinden is, hoe meer bezoekers je hebt. De eerste plek kunnen wij dan niet altijd garanderen, maar de tweede of de derde misschien wel. Voor een betere online vindbaarheid optimaliseren we de techniek achter de website. We laten de content, structuur en techniek aansluiten bij de zoektermen waarop je wilt scoren. En we zorgen dat de pagerank die je hebt opgebouwd niet verloren gaat.

Social media

Iedereen die de afgelopen 10 jaar niet onder een steen geleefd heeft, weet dat sociale media kansen bieden om klanten te bereiken en te binden. Meer volgers, een groter bereik. Een groter bereik biedt kansen om potentiële klanten van jouw product of dienst te overtuigen. We bespreken eerst jouw wensen en doelen in een gratis intakgegesprek.

Want zoals de grote filosoof Johan Cruyff al zei: ‘Als je geen doel heb, ken je niet scoren’. Daarna bedenken, ontwerpen en publiceren we aansprekende sociale media posts in jouw huisstijl en tone of voice.

  • Share:
Hoe beter jouw website te vinden is, hoe meer bezoekers je hebt. Bel 071 5135750.
Our Work

Portfolio

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work