Marketing Strategie

Wat wil je bereiken met je merk, plan of organisatie? Hoe ziet je doelgroep eruit en hoe bereik je ze? We analyseren, formuleren een strategie en ontwikkelen een creatief concept. Jij beslist, wij doen het werk. Wanneer we een concept hebben gekozen, begeleiden wij de productie, realisatie, uitvoer en optimalisatie.

Beloftes zijn mooi, bewijs leveren is beter

Hoe maak je van een prospect een klant? Hoe zorg je dat je verhaal wordt gehoord en je merk wordt beleefd? Waarde bieden en overtuigen. Pas dan breng je jouw boodschap écht over. Een goed doordachte strategie is het startpunt voor offline en online succes. Verhogen van naamsbekendheid. Vinden van nieuwe klanten. Binden van bestaande relaties.

Hoe doen we dat?

We stroomlijnen jouw marketingcommunicatie met één heldere boodschap. We leveren daarbij de bewijzen die de beloften meer dan dik waarmaken. We beginnen het traject met een uitgebreide analyse van jouw bedrijf, product, dienst en doelgroep. Tijdens deze analyse stellen wij vooral veel vragen. Makkelijke en voor de hand liggende vragen, maar ook moeilijke vragen. Waar je misschien niet direct een antwoord op hebt. Of even over na wilt denken. Als gevolg daarop kijken we hoe en waar we de ideale klant kunnen bereiken en met welk verhaal wij hun gaan bereiken.

  • Share:
wij maken van een prospect een klant! hoe? BEL 071 5135750
Our Work

Portfolio

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work