Welke kennis & kunde brengen we mee

Marketing Strategie

Wat wil je bereiken met je merk, plan of organisatie? Hoe ziet je doelgroep eruit en hoe bereik je ze? We analyseren, formuleren een strategie en ontwikkelen een creatief concept. Jij beslist, wij doen het werk. Wanneer we een concept hebben gekozen, begeleiden wij de productie, realisatie, uitvoer en optimalisatie.

Beloftes zijn mooi, bewijs leveren is beter

Hoe maak je van een prospect een klant? Hoe zorg je dat je verhaal wordt gehoord en je merk wordt beleefd? Waarde bieden en overtuigen. Pas dan breng je jouw boodschap écht over.

Hoe doen we dat?

We stroomlijnen jouw marketingcommunicatie met één heldere boodschap. We leveren daarbij de bewijzen die de beloften meer dan dik waarmaken.

Merk en identiteit

Het logo is de eerste handdruk van je merk. Een klef logo is net als een klef handje. Daarom beginnen we met een goed gesprek. Zo komen we erachter waar jouw bedrijf voor staat. Waar jij voor staat. Wat jouw verhaal is. We onderzoeken daarbij de doelgroep en de concurrentie. Daarna maken we een aantal ontwerpen. We laten je zien hoe je kunt spelen met kleur en lettertype. Maar ook hoe we het logo kunnen vertalen naar andere huisstijlelementen.

Huisstijl ontwerp

Met alleen een logo ben je er vaak nog niet. Samen kijken we welke huisstijldragers je nodig hebt: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, offertemappen, with compliments cards, gevelbelettering, vlaggen, relatiegeschenken, servies voor op kantoor. En natuurlijk breiden we jouw huisstijl ook uit naar je website of webshop. Naar je advertenties en je nieuwsbrief. Naar Facebook en Twitter. Jouw merkidentiteit komt overal herkenbaar in terug.

Drukwerk

Voor al je drukwerk kun je bij ons terecht. Ontwerp, opmaak, levering. Ja, zelfs verspreiding. Yeah! Fullservice noemen we dat. Daarnaast verzorgen we premiums en relatiegeschenken, met en zonder logo of een persoonlijke boodschap.

Drukwerk hebben we al in kleine oplages. Hoe klein? Digitaal en offsetdrukwerk zijn mogelijk vanaf 1 stuk. Hoe groot de oplage ook is, je hebt er zelf geen omkijken naar. En, niet onbelangrijk: we zorgen dat je van tevoren precies weet wat het kost.

samenwerken? BEL 071 5135750

Webdesign & Online Marketing

Een website is niet het doel maar een onderdeel van een marketingstrategie. Hierbij vormen landingspagina’s, content, sociale media en SEO de online aanwezigheid van jouw bedrijf. Wij helpen je bij het opstellen en uitvoeren van een doelgericht online marketingplan. Wij ontwerpen de huisstijl, maken advertenties, ontwerpen en bouwen de website en beheren de campagnes. Fullservice marketing ondersteuning.

Website laten maken?

Een website laten maken doe je niet zo maar effe uit de losse pols. Lukraak. Zonder nadenken. Eerst beginnen we met het functioneel ontwerp: een kaal prototype van je site. Zodat je precies ziet welke pagina’s, knoppen en invoervelden er zijn. En waar.

Is dat akkoord? Dan geven we er vorm aan met het grafisch ontwerp. Je weet nu hoe je site eruit komt te zien. Mooi? Mooi! Dan gaan we de website ontwerpen en maken. Het technische gedeelte. Gaan we je niet mee lastig vallen. We controleren vervolgens of alles werkt in de testfase. Ja? Dan is de site klaar om te vullen met content. Dat doen we voor je maar dat kun je zelf ook doen. Wat jij wilt.

Wil je niet te veel betalen voor maatwerk? We leveren ook goede websites op in een WordPress thema.

Bovenaan in Google

Hoe beter vindbaar jouw site is met Google en andere zoekmachines, hoe meer bezoekers je krijgt. En meer bezoekers betekent meer klanten. Met zoekmachineoptimalisatie zorg je dat jouw website beter wordt gevonden en meer bezoekers aantrekt.

Voor een betere online vindbaarheid optimaliseren we de techniek achter de website. We laten de content, structuur en techniek aansluiten bij de zoektermen waarop je wilt scoren. En we zorgen dat de pagerank, de ‘zoekmachinewaarde’ die je site inmiddels heeft opgebouwd, niet verloren gaat.

Social media

Iedereen weet dat social media kansen bieden om klanten te bereiken en te binden. Meer volgers, een groter bereik. Een groter bereik biedt kansen om potentiële klanten van jouw product of dienst te overtuigen. Maar hoe pak je dit aan?

We bespreken eerst jouw wensen en doelen in een gratis intakegesprek. Want zoals de grote filosoof Johan Cruyff al zei: ‘Als je geen doel heb, ken je niet scoren’. Daarna bedenken, ontwerpen en publiceren we aansprekende socialmedia posts in jouw huisstijl en tone of voice. Aanvallûûûh

Hosting

We regelen de hosting en de domeinnaam. Hiermee maak je een professionele indruk. Of het nu voor je bedrijf is of voor een persoonlijk project, met je eigen website zet je de eerste stap naar het aantrekken van meer bezoekers.

Je website is altijd en overal online. Omdat onze servers allemaal identiek zijn, en dus onderling uitwisselbaar. Ze nemen makkelijk alle taken van elkaar over mocht er onverhoopt een server onderhoud nodig hebben of crashen. De snelheid van je website heeft een directe invloed op je conversie. Waarom? Bezoekers haken niet af en Google positioneert je hoger.

Our Work

Portfolio

Opscheppen heeft geen zin. Tenzij je in een restaurant werkt natuurlijk.

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work