Campagnes

Opvallen in de massa kun je natuurlijk doen door een bak geld uit te geven en het halve land vol te hangen met billboards. Maar je kunt het ook op een creatieve manier aanpakken. Originaliteit, duidelijkheid, overtuigingskracht, kwaliteit en relevantie zijn essentieel voor een krachtige campagne.

Is de prik van de cola? Geen paniek

Wij laten jou op een creatieve manier opvallen in de massa. We boosten merken zowel online als offline en zorgen dat klanten ze weten te vinden. Dat doen we met behulp van de vetste campagnes en slimme contentmarketing. Allereerst onderzoeken wij de context van onze opdrachtgevers. We bepalen samen het verhaal dat we gaan vertellen. Dit vertalen wij door naar een visuele identiteit, strategie en campagnes. Daarnaast maken we gebruiksvriendelijke websites en knallen wij diverse sociale media kanalen vol met de vetste content.

Hoe dan?

Alles begint met een goed idee. Stap uit de comfort zone. Ga buiten de kaders. Back to the basics. Wie ben jij? Waar wil je over 5 jaar zijn? En hoe gaan wij dit pad bewandelen? Is je doelgroep jong, oud, enthousiast, arm, rijk, introvert of extravert? Wil je een nieuw merk creëeren, een bestaand merk definiëren of een verouderd merk herformuleren? Geef antwoord op deze vragen. Stel doelen op. Want zonder doel kan je niet scoren. Wil je een goed gesprek over jullie merk of positionering? Heb je een nieuwe focus nodig? Een paar frisse blikken?

  • Share:
creatief opvallen? BEL 071 5135750
Our Work

Portfolio

Bekijk ons werk hieronder.
Handgemaakt en elke pixel met liefde overgoten.

Our Work