Blogs

Wij houden ervan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tussen de opdrachten door gaan we los met pen en papier. Wij schrijven interessante en inspirerende blogs over de laatste trends. De leukste gadgets.

De handigste tips op het gebied van marketing en SEO. En we kunnen stiekem ook erg genieten van grappige blunders van grote merken. Ook op de hoogte blijven? Lees met ons mee.

Blog 5

Scoor hoger in Google met deze 6 basis SEO tips

Wil jij meer bezoekers op jouw website of blog? Dan kan je natuurlijk aan de slag gaan met Google AdWords en een groot budget. Maar dat hoeft niet… Er zijn namelijk talloze gratis manieren om je website beter vindbaar te maken en daardoor meer bezoekers te krijgen. Met de volgende 6 basis SEO tips sta je binnen no time hoger in Google.

Lees hier het hele artikel.

Blog 4

Waarom zou iedere succesvolle ondernemer een marketing kalender moeten hebben?

Tegenwoordig schieten bedrijven als paddenstoelen de grond uit. Tijdlijnen staan vol met de leukste inhakers. Zo zit iedereen al met smart te wachten op de kerst inhakers van de grote jongens zoals Heineken, Coolblue en Chocomel. In dit artikel leggen we uit waarom elke succesvolle ondernemer een marketing kalender moet hebben.

Lees hier het hele artikel.

Blog 3

Een logo maken, dat kan toch iedereen?

Je hebt vier jaar lang op en neer gereisd naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Je hebt al je energie in je projecten gestoken om het maximale eruit te halen. Eindelijk heb je dat magische papiertje in je bezit: je diploma. En dan krijg je deze opmerking naar je hoofd geslingerd: “Maar een logo maken… Dat kan toch iedereen?”

Lees hier het hele artikel.

Blog 2

Sociale media: rechtstreeks in contact met je doelgroep.

Sociale media zijn niet meer weg te denken. De deur uit zonder telefoon? Not even thinking about it. Heel Nederland appt, snapt, pint en Facebookt erop los. Voor bedrijven dé ideale plek om rechtstreeks in contact te komen met de doelgroep. Maar hoe pak je dit goed aan?

Lees hier het hele artikel.

Blog 1

Een goed begin is het halve werk.

Je hebt besloten om voor jezelf te beginnen. Hartstikke cool. Onstuimige gedachtes en wilde plannen houden je ‘s nachts wakker. Je handen jeuken om te beginnen. De wereld veroveren, dát is jouw doel. Maar wat heb je precies nodig?

Lees hier het hele artikel.